Mi-am lins axilele la video chat doua zile

Colectie de stiri despre activitatatea de video chat adult si non-adult din mass-media interna. Nu copiati articolele integral, maxim 20% din textul articolului plus link catre sursa.

Mesajde SAD^^EYES » 27 Oct 2013, 07:38

Rezoluția la poză e mică, dar nu mi-au dat fotografiile acasă, ca să nu-mi fac singur cont și să profit de shooting-ul gratis.

Proaspăt întors în ţară, mi-am făcut cont pe bestjobs, ca să simt pulsul pieţei de muncă româneşti şi am fost asaltat de alerte pentru tot felul de rahaturi. Două mi-au atras atenţia: hostess şi model de videochat. Erau vreo 15 anunţuri de felul ăsta. Eu țineam minte din liceu niște tipi din cartier care făceau videochat pentru gay, iar ăia le trimiteau bani să-și cumpere BMW-uri şi Mertzane, deci jobul trebuia să fie de bine. Aşa că m-am hotărât să văd ce presupunea munca acolo, poate îmi luam şi eu măcar un Audi.

Majoritatea anunţurilor erau doar pentru fete, ceea ce mi s-a părut discriminatoriu, dar şi o provocare. Studiourile de videochat nu angajează băieți din motive care variază de la cele standard, cum ar fi că ar distruge armonia într-un colectiv de femei, că reprezintă un avantaj pentru doamne, că e politica firmei etc., până la cele fără sens, cum ar fi că, dacă băieţi şi fete stau în acelaşi loc pot avea relaţii sexuale, ceea ce e interzis prin lege.


Sursa: http://www.vice.com/ro/read/videochat-doua-zile
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 2445
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48

Înapoi la Stiri interne despre video chat
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU