JasminCam un nou soft scos de Jasmin

Discutii generale despre activitatea de video chat. Pareri, opinii, intrebari, mod de lucru, povesti, discutii diverse despre siteuri de videochat si despre acest job in general, toate isi au locul in aceasta categorie.

Mesajde joesancez » 20 Dec 2012, 00:09

Minunatia de JasminCam a ajuns la versiunea 2.9 nu pot spune ca toate problemele sunt rezolvate.
Un aspect observat de mine a fost acesta: dupa un pvt modelul pus in member in momentul cand modelul apasa botonul go to free chat membrii care erau in lista dispareau in mod subit bine nu toti dar din 5-6 mai ramaneau 1-2 misterul a fost elucidat cei 4-5 membri care aparent "plecau" primeau mesajul de "performer has left" si era redirectionat catre prima pagina.
A mai observat cineva aceasta situatie descrisa de mine?

Mai sunt probleme la modelele care transmit 800x600 bit rate 1500 cu membrii dati afara din free chat?

Si ca noutate a fost facut public faptul ca modelele sunt listate dupa calitatea video transmisa:

Imagine

Average este: 800x600 bit rate 900 sau 640x480 bit rate 750
Good este 800x600 bit rate 1500 care poate fi activat doar de suportul online :)
care in momentul de fata nu binevoieste sa raspunda.

Bineinteles ca suportul online a disparut si nici dupa 25 de minute de insistat nimeni nu a raspuns, foarte urat, au bagat textul ca toti sunt ocupati ca dureaza peste 5 minute si nici dracu nu a binevoit sa raspunda.
Incep sa ma gandesc cu nostalgie la performer pro si restul softurilor care functionau foarte bine o buna bucata de timp si totul se strica cand cei de la jasmin veneau cu un nou soft si problemele aferente.
Avatar utilizator
joesancez
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 1102
Membru din: 16 Ian 2008, 17:15
Localitate: Fetesti/Bahamas

Mesajde alexandra1234 » 20 Dec 2012, 01:20

mesajul primit este default
eu am vb cu ei si sunt acum l a good
si inainte eram cu setarile la fel cu 1500 bitrate
alexandra1234
User Activ
User Activ
 
Mesaje: 255
Membru din: 02 Iun 2012, 12:49
Localitate: ceska rep

Mesajde cobra1981 » 20 Dec 2012, 07:16

Joe stai linistita ca nici ei nu stiu dupa ce merge:)) eu am activat 1500 si totuis am la quality BAD si pe site apar cu semnul de HD :)
Nu m-am mai obosit sa le scriu daca e bine :)
Avatar utilizator
cobra1981
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 474
Membru din: 29 Mai 2007, 15:59
Localitate: Targu-Mures

Mesajde JustMeAndYou » 20 Dec 2012, 13:45

Eu azi am pierdut 2 ore ca sa discut cu adminii si sa imi rezolve problemele pe care le am cu lipsa HD-ului inca de aseara.
Abia dupa doua ore au indraznit sa zica ca isi cer scuze,ca vina este a lor si ca noul soft este prost optimizat, iar calculele automate pe care le face softul si le transmite mai departe pentru a determina performanta sunt, de cele mai multe ori eronate.
Asta, bineinteles, dupa ce si aseara, si azi, mi-a fost dat cu "flit".
Am salvat si conversatiile, tocmai pentru a le arata dupa-amiaza unui supervisor cu care am mai discutat si in trecut referitor la unele probleme cu Jasmin Cam, poate asa or vedea si ei ce admini "competenti" si cu bun simt angajeaza.
bineinteles ca mi-au zis sa ignor mesajul cu "Stream Quality BAD", pentru ca , citez "Ciudat, modelule, dar imaginea ta este foarte buna, iar calculatorul este mult peste cerinte...,E o problema de la noi!"
Inca o ora de bla-bla-bla-uri, si mi-au dat HD-ul inapoi.Dar buba e ca se vede mai prost acum cu HD decat mi se vedea inainte.. :lol:
JustMeAndYou
 
Mesaje: 30
Membru din: 19 Sep 2010, 12:32

Mesajde sweetgirl » 25 Dec 2012, 00:47

nu stiu dar e ciudat rau cu softu ,am un logtch c920,si am intrat s a vad cum e ,vreau sa spun ca pe site cu 800*600 rezolutie ma vad ff aproape ,daca deschid softu lgtch e ok -se mai vede si ceva in juru meu ,ehh cand sunt on ma vad fff aproape,am vb si cu adminu a zis s aumblu la zoom ,zoom am pe minim ,nu stiu de la ce o fi daca e de la 800*600 nu ma pot obisnui deloc ,mai bine sa dipara hd icon si sa ma vad toata...

mi s-a spus ca la 640*480 nu va mai apare hd ca inainte,dar ca 800*600 nici nu exista ca ar forta prea mult..nu stiu cum sa fac sa ma vad iar intreaga si sa se vada si backgroundu...


a si apropo de listare ,nu stiu dar in most popular vad ca se pastreaza locurile indiferent de hd sau nu..poate ma lamureste si p emine cineva , ceatza totala...

la mine e good hd acum de la average dar in picioare nu ma vad intreaga ,tre sa ma indepartez ff mult dar daca ei zic ca asa e bine...
sweetgirl
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 1082
Membru din: 10 Noi 2009, 17:53

Mesajde mireya_sb » 08 Ian 2013, 13:53

Vad ca nu sunt singura care are probleme cu versiunea 2.9 a jasmincam-ului. M-am obisnuid demult cu faptul ca membrii imi sunt scosi din free chat sau privat....sau ca nu-mi pot scrie, acum a aparut o alta problema.......imi apare o linie iar cand ma misc e ca si cum imaginea e taiata. Nu stiu de la ce poate fi, nu am schimbat nimic...am acelasi webcam ( C920), lucrez doar intr-un singur site ( jasmin) aaa am schimbat doar internetul, nu mai am 1 mega de upload ci 5 :). Cu toate astea nu pot transmite in rezolutia maxima, adminii spun ca nu se poate sa forteze atat softul. De cateva seri imi pierd ore intregi discutand cu ei, nu ajung la nici un rezultat. Aseara am stat aproape 4 ore cu 2 admini, mi-au intrat in calculator .....iar pana la urma mi-au instalat o versiune de splittcam si au spus ca va trebui sa transmit asa pentru ca altfel nu se poate. Bun, recunosc ca linia a disparut dar a disparut si chat-ul pt cativa membrii. Acum ce ma intreb eu....de ce sunt obligata sa folosesc un splittcam daca nu am nevoie? Am lucrat fara probleme majore in ultimii doi ani fara split, nu aveam internet bun......iar acum ca totul e ok ei imi spun ca problema mea nu au mai intalnit-o si alta rezolvare nu este.
Apelez la cei care au cunostinte despre problemele acestea , pe mine ma depasesc.......stie cineva de ce imi apare linia in softul lor...imaginea taiata? In softul de la webcam totul e perfect......am incercat toate rezolutiile si este la fel. M-as bucura pentru orice sfat din partea celor care ...poate au mai intalnit aceasta problema. Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca, bafta la $$$$$
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 169
Membru din: 25 Noi 2011, 22:36

Mesajde isti » 08 Ian 2013, 14:49

Aceeasi problema am avut-o si eu asera. Memerii scosi afara iar in pvt nu vedeam ce scriu.Aseara a mers mai prost ca niciodata.Totusi dupa mari "lupte" su adminii de la Jasm m-au trecut la GOOD QUALITY.Asa ca nu abandonati si insistati in fiecare zi.Eu i-am prins intr-o dimineata si dupa o ora de vb cu ei s-au indurat.Imi spuneau ca sa nu-mi fac griji ca sunt foarte bine pozitionata, dar in contul meu tot la Avarge ramaneam.Asa ca insistati sa va treaca ca GOOD
Avatar utilizator
isti
 
Mesaje: 47
Membru din: 05 Dec 2008, 21:43

Mesajde alexandra1234 » 08 Ian 2013, 18:12

mireya_sb scrie:Vad ca nu sunt singura care are probleme cu versiunea 2.9 a jasmincam-ului. M-am obisnuid demult cu faptul ca membrii imi sunt scosi din free chat sau privat....sau ca nu-mi pot scrie, acum a aparut o alta problema.......imi apare o linie iar cand ma misc e ca si cum imaginea e taiata. Nu stiu de la ce poate fi, nu am schimbat nimic...am acelasi webcam ( C920), lucrez doar intr-un singur site ( jasmin) aaa am schimbat doar internetul, nu mai am 1 mega de upload ci 5 :). Cu toate astea nu pot transmite in rezolutia maxima, adminii spun ca nu se poate sa forteze atat softul. De cateva seri imi pierd ore intregi discutand cu ei, nu ajung la nici un rezultat. Aseara am stat aproape 4 ore cu 2 admini, mi-au intrat in calculator .....iar pana la urma mi-au instalat o versiune de splittcam si au spus ca va trebui sa transmit asa pentru ca altfel nu se poate. Bun, recunosc ca linia a disparut dar a disparut si chat-ul pt cativa membrii. Acum ce ma intreb eu....de ce sunt obligata sa folosesc un splittcam daca nu am nevoie? Am lucrat fara probleme majore in ultimii doi ani fara split, nu aveam internet bun......iar acum ca totul e ok ei imi spun ca problema mea nu au mai intalnit-o si alta rezolvare nu este.
Apelez la cei care au cunostinte despre problemele acestea , pe mine ma depasesc.......stie cineva de ce imi apare linia in softul lor...imaginea taiata? In softul de la webcam totul e perfect......am incercat toate rezolutiile si este la fel. M-as bucura pentru orice sfat din partea celor care ...poate au mai intalnit aceasta problema. Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca, bafta la $$$$$



ca s apoti seta la rezolutie maxima frameurile trebuie s afie ceva mai mari
din camera logitech nu se poate,splitul este solutia, si acolo poti sa maresti pana la 30 fps
cu linia la softul lor este f simplu ai un buton deinterlance, apasa-l
descarca ultima versiune de soft de la split ca este ceva mai buna
mari probleme nu ai, cam mult timp pierdut insa
alexandra1234
User Activ
User Activ
 
Mesaje: 255
Membru din: 02 Iun 2012, 12:49
Localitate: ceska rep

Mesajde mireya_sb » 08 Ian 2013, 20:20

alexandra iti multumesc pentru raspuns. Inteleg treaba cu setarea rezolutiei, pot accepta faptul ca nu pot seta 800x600 ( din cauza webcam-ului), ce nu inteleg este de ce si cand setez pe 640x480 se intampla acelasi lucru? Am lucrat mult timp pe aceasta rezolutie si nu am avut probleme , nu linii nu nimic. Acum cateva zile am intrat pr 800x600, mi-a intrat un admin in pagina sa-mi seteze la bit rate si a dat totul peste cap, atunci a aparut acea linie......Am incercat sa bifez si deinterlance....nimic, nu se intampla absolut nimic, linia e acolo cu mine. Credema ca am incercat tot ce am putut, am pierdut mult timp stand de vorba cu ei......faptul ca am intrebat aici ...ma gandeam ca poate cineva s-a mai lovit de asa ceva. Stiu ma incapatanez sa nu folosesc un splittcam, ( aseara am folosit si majoritatea membrilor s-au plans ca nu le apare chatul, asta dupa cateva incercari de-a intra in pagina mea). Ma lipsesc de acea rezolutie maxima, vreau doar sa pot lucra ca si pana acum. Egal ce setez in softul webcam-ului sau softul jasmin-ului.....e la fel ....linie, cateodata congelare, ...si altele.
Oricum iti multumesc inca odata alexandra pentru raspuns, bafta acolo $$$
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 169
Membru din: 25 Noi 2011, 22:36

Mesajde alexandra1234 » 09 Ian 2013, 00:34

cu rezolutia de 640 vei fi aruncata unde la spate si ai sa iti mananci unghille
incearca... sfatul meu sa mergi pe regulilele lor
cu aceea dunga am intampinat si eu acelasi lucru am bifat s-a rezolvat
iti trebuie alta camera web faci un efort si dai 450 ron pe unda
membrii nu vad chatul ...verifica conexiunea, la ce temperatura sta procesorul ..ai cookieuri nesterse,
Ai obosit incercand, inchide si o maine te apuci din nou
alexandra1234
User Activ
User Activ
 
Mesaje: 255
Membru din: 02 Iun 2012, 12:49
Localitate: ceska rep

Mesajde mireya_sb » 09 Ian 2013, 02:06

alexandra1234 scrie:cu rezolutia de 640 vei fi aruncata unde la spate si ai sa iti mananci unghille
incearca... sfatul meu sa mergi pe regulilele lor
cu aceea dunga am intampinat si eu acelasi lucru am bifat s-a rezolvat
iti trebuie alta camera web faci un efort si dai 450 ron pe unda
membrii nu vad chatul ...verifica conexiunea, la ce temperatura sta procesorul ..ai cookieuri nesterse,
Ai obosit incercand, inchide si o maine te apuci din nou


alexandra, tocmai ca merg dupa regulile lor, mi-am schimbat apartamentul tocmai pentru a nu-mi mai da peste nas cu conectia lor. Ei cer un minim de 1 mega de upload, ei bine acum am 5 . este mai mult decat necesar pentru softul lor aiurit. Am un logitech C920, este noua, nu cred ca este necesar sa-mi cumpar alta :) Calculatorul e destul de ok Intel (R) Core(TM) I3 CPU $ GB, windows 7 ultimate 64 bits, eu cred ca este destul de ok tinand cont ca lucrez doar pe un singur site. Procesatorul nu sare niciodata de 35 %- 40 %. Acum o saptamana a fost totul ok, a intrat adminul Claudiu, si-a bagat degetele si a aparut linia. Am debifat si bifat deinterlance de mi-a venit rau, imaginea tot taiata o am. In fine, o sa lucrez cum pot, se pare ca altcineva nu a intampinat aceasta problema. Iti multumesc pt raspuns alexandra. Bafta $$$
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 169
Membru din: 25 Noi 2011, 22:36

Mesajde SAD^^EYES » 09 Ian 2013, 03:36

mireya_sb scrie:
alexandra1234 scrie:cu rezolutia de 640 vei fi aruncata unde la spate si ai sa iti mananci unghille
incearca... sfatul meu sa mergi pe regulilele lor
cu aceea dunga am intampinat si eu acelasi lucru am bifat s-a rezolvat
iti trebuie alta camera web faci un efort si dai 450 ron pe unda
membrii nu vad chatul ...verifica conexiunea, la ce temperatura sta procesorul ..ai cookieuri nesterse,
Ai obosit incercand, inchide si o maine te apuci din nou


alexandra, tocmai ca merg dupa regulile lor, mi-am schimbat apartamentul tocmai pentru a nu-mi mai da peste nas cu conectia lor. Ei cer un minim de 1 mega de upload, ei bine acum am 5 . este mai mult decat necesar pentru softul lor aiurit. Am un logitech C920, este noua, nu cred ca este necesar sa-mi cumpar alta :) Calculatorul e destul de ok Intel (R) Core(TM) I3 CPU $ GB, windows 7 ultimate 64 bits, eu cred ca este destul de ok tinand cont ca lucrez doar pe un singur site. Procesatorul nu sare niciodata de 35 %- 40 %. Acum o saptamana a fost totul ok, a intrat adminul Claudiu, si-a bagat degetele si a aparut linia. Am debifat si bifat deinterlance de mi-a venit rau, imaginea tot taiata o am. In fine, o sa lucrez cum pot, se pare ca altcineva nu a intampinat aceasta problema. Iti multumesc pt raspuns alexandra. Bafta $$$


In softul camerei C920 ai imaginea taiata? Daca nu.. probabil e ceva bug de la ei.. pune webcamsplitter ca va tine calculator si in rezolutia maxima. Testeaza inainte versiunea trial, local, sa vezi daca e totul ok. NU ITI TREBUIE DEINTERLACE pentru webcam, e o stupizenie, pentru ca webcamul nu trimite imaginea interlaced pentru a trebui sa o corectezi... la webcam daca activezi deinterlace iti scade calitatea cu cel putin 10%, te vezi mai blurry etc.. (chiar daca ei zic sa bifezi deinterlace :) nu o face daca folosesti camera direct sau prin webcamsplitter). In rest, cam in 95% din cazuri, cand supportul zice ca e problema, chiar e o problema, e chestie doar de identificare a problemei, daca ei nu intra pe calc cu teamviewer cel mai probabil nu vor sti sursa problemei, dar clar ca la ei cu setarile maxime ceva nu e in regula... din ce am mai ajutat asa modele in ultimele 2 luni, principalele probleme erau legate de lumini... webcamul nu avea suficienta lumina, sau setarile erau facute aiurea.. trimitea sub 24 de fps la site.. si cum calitatea GOOD la ei impune 24fps.. nu era ok, alte probleme erau legate de internet.. mergea cu fluctuatii.. chiar daca aveau banda suficienta, erau pierderi de pachete etc.. ceea ce facea sa se blocheze camera pe site, alta problema... uitau zoom prea mult pe webcam in free chat.. si le trecea suportul imediat pe BAD sau AVERAGE .. setari aiurea in softul de split, rezolutii aiurea etc, drivere neactualizate la softul C920, verifica sa ai ultima versiune de drivere / soft ... procesor se ridica prea sus cu setarile maxime se ducea in 100% ceea ce cauza inghetarea camerei pe site etc.. Celelalte 5% din cazuri, au fost cazuri cand erau probleme la netul suportilor si ei credeau ca e de la model.. sau aveau ei bug in soft pentru anumite configuratii de pc etc..

Vei rezolva, trebuie doar sa iei sistematic fiecare lucru in parte... stiu ca e stresant, dar daca te-ar trece pe calitate maxima si camera ta live nu e ok.. va fi mai rau.. ca rar intra clientii in privat daca ingheata imaginea tot timpul.

Bafta acolo.
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 2361
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48

Mesajde mireya_sb » 09 Ian 2013, 05:32

In softul webcam-ului imaginea este perfecta, fara dungi, linii sau mai stiu eu ce. Problema apare cand sunt online. Aseara mi-au intrat adminii cu teamwiever.......nu i-au dat de cap. Astazi am fost iar peste ei, un alt admin a setat o rezolutie mult mai mica adica 640x480 cu 708 bit rate ( e mai putin decat atunci cand aveam internetul f slab ) . A disparut imaginea taiata dar am observat ca reapare atunci cand dau zoom :( Cat despre lumini, mi-au spus ca e f ok, softul de la webcam e actualizat...... O sa probez webcamspliter, chiar daca sunt convinsa ca nu am nevoie
SAD multumesc pt timpul acordat, bafta acolo
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 169
Membru din: 25 Noi 2011, 22:36

Mesajde mireya_sb » 10 Ian 2013, 13:34

Dupa multe nopti de nesomn si discutii interminabile cu adminii Jasmin-ului, am rezolvat in sfarsit problema. Am urmat sfatul lui Sad...instalat webcamsplitter.....se pare ca pentru a transmite in rezolutia maxima este nevoie de acest program. S-a rezolvat f repede, adminul de la Jasmin a fost foarte dragut...a facut verificarile de rigoare si m-a trecut la good. Pot sa spun ca sunt f multumita, imaginea este impecabila, nu mai apar dungi , linii.....nu ingheata.....Pentru cei/cele care au pretentia la o calitate mai buna ( ma refer la cei/ cele care folosesc un web) nu ezitati sa cumparati webcamsplitter).....stiu eu m-am incapatanat sa nu-l folosesc, nu intelegeam de ce am nevoie de el daca lucrez doar pe un singur site. Setati in webcamsplitter 800x600, mergeti la suport pt verificari, iar daca totul e ok cu camera si calculatorul vostru o sa se rezolve f usor. Sunt sigura ca multi stiu despre aceasta rezolvare, dar la fel de sigura sunt ca exista si multe alte persoane ca si mine care nu au cunostinte atat de vaste in acest domeniu. Sper ca acest post sa ajute si alte persoane, la fel de mult cum m-a ajutat pe mine. Multumesc celor care m-au sfatuit, bafta acolo$$$$
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 169
Membru din: 25 Noi 2011, 22:36

Mesajde elizee » 15 Apr 2013, 06:41

hello all,
video quality e bad pe jasmin de cand cu noul lor soft.folosesc sony evi d-100.am vb cu suportul si mi spunea ca imaginea mea are o rama neagra(black frame) si din cauza asta am bad si ca n am ce sa fac decat sa mi iau un webcam,ma intreb chiar nu se poate rezolva altfel.nu vreau un webcam.ma inteleg foarte bine cu sony evi.multumesc pt eventualele raspunsuri.
elizee
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 91
Membru din: 28 Noi 2011, 04:28

Mesajde elizee » 16 Apr 2013, 11:50

http://imageshack.us/photo/my-images/22 ... video.jpg/
cam asa arata banda neagra de pe imaginea mea.am incercat sa setez prin winfast si de asemeni in spliterul pe care il folosesc(vcam).a incercat si un suport sa ma ajute dar n a reusit sa faca nici o setare care sa inlature banda neagra.el spunea ca s ar putea sa nu am drivere bune pentru camera.eu nu stiu ce drivere imi trebuie sau de unde sa le iau.cand am cumparat camera mi a dat o numai cu tv-tunner ul si cu cd-ul pentru tv tunner si nimic altceva.Daca cineva are vreo informatie folositoare si ma poate ajuta va rog frumos.
elizee
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 91
Membru din: 28 Noi 2011, 04:28

Mesajde GlamourFoto » 16 Apr 2013, 12:28

elizee scrie:http://imageshack.us/photo/my-images/22/image04161225svideo.jpg/
cam asa arata banda neagra de pe imaginea mea.am incercat sa setez prin winfast si de asemeni in spliterul pe care il folosesc(vcam).a incercat si un suport sa ma ajute dar n a reusit sa faca nici o setare care sa inlature banda neagra.el spunea ca s ar putea sa nu am drivere bune pentru camera.eu nu stiu ce drivere imi trebuie sau de unde sa le iau.cand am cumparat camera mi a dat o numai cu tv-tunner ul si cu cd-ul pentru tv tunner si nimic altceva.Daca cineva are vreo informatie folositoare si ma poate ajuta va rog frumos.


Respectiva dunga apare si la folosirea altor splitcamuri?? daca da inseamna ca asa receptionezi semnalul de la tvtuner si trebuie sa faci un resize la imagine.

Astept detalii
Avatar utilizator
GlamourFoto
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 1285
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro

Mesajde elizee » 16 Apr 2013, 13:13

Poza este facuta direct cu winfast tv2000 xp expert.Totusi am downloadad si splitcam sa vad daca tot apare banda si da apare si aici.deci sigur e de la tv-tunerul asta.cum sa fac resize?ca nu am nici un fel de optiune de unde sa setez 640X480 sau 4:3 sau orice de genul asta.
elizee
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 91
Membru din: 28 Noi 2011, 04:28

Mesajde GlamourFoto » 16 Apr 2013, 13:34

elizee scrie:Poza este facuta direct cu winfast tv2000 xp expert.Totusi am downloadad si splitcam sa vad daca tot apare banda si da apare si aici.deci sigur e de la tv-tunerul asta.cum sa fac resize?ca nu am nici un fel de optiune de unde sa setez 640X480 sau 4:3 sau orice de genul asta.


Mai mult ca sigur nu poti sa faci resize din Tvtuner,
Solutia ar fi o improvizatie din splitter, acum nu-mi dau seama care este rezolutia pe care o ai tu nativ din Tvtuner
Avatar utilizator
GlamourFoto
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 1285
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro

Mesajde elizee » 16 Apr 2013, 14:58

exista vreun loc unde ma pot uita pentru rezolutia nativa?sa instalez iar tv-tunnerul de pe cd?(desi l am mai instalat de cateva ori dar am problema asta de cand am cumparat camera).
elizee
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 91
Membru din: 28 Noi 2011, 04:28

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Despre video chat - discutii generale




 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU