Focus sony evi d100

Discutii generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discutii legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, internetul etc. Orice alte discutii pe teme tehnice sunt binevenite.

Mesajde strawberry » 01 Oct 2012, 10:00

Buna, mi-am cumparat de curand o sony evi d100, pana acum am lucrat cu un logitech HD de care am fost ft multumita, insa vroiam un zoom bun.Problema este ca imaginea pare blurata cumva, nu e clara, pare ca focusul nu functioneaza cum trebuie, este deranjant, ma dor ochii, nici nu o pot folosi, desi blurru este ft fin.Am tv tunner Kworld, internet bun, lumina naturala, eu lucrez mai mult de zi, rezolutia este setata pe 640x480, splitter verysoft, nu stiu ce sa-i mai fac.Oare este de la Tv tunner?Cablul este bun, cu fir aurit, nu stiu exact marca...
Ce ma sfatuiti?
Multumesc

PS: am cautat in multe topicuri si nu am gasit ceva care sa-mi fie de folos, am incercat cam tot
strawberry
 
Mesaje: 30
Membru din: 27 Sep 2012, 17:18

Mesajde yuuhuu » 01 Oct 2012, 11:16

Se poate sa fie de la cablu cu toate ca sansele sunt mici. Incearca cu un cablu profesional (costa in jur de 80 RON - 140 RON). Problema este ca destul de des problema asta apare din cauza uzurii camerei respective. Deci daca nu ai cumparat-o noua sansele ca ea sa aiba un defect sunt destul de mari. In ultima faza, cumpara un pachetel de servetele pentru ochelari si sterge cu grija obiectivul, sa nu fie nici o pata de nici un fel pe sticla.
yuuhuu
 
Mesaje: 27
Membru din: 25 Sep 2012, 10:41

Mesajde strawberry » 01 Oct 2012, 12:02

Multumesc, o sa incerc si asta
Sa inteleg ca la lumina naturala nu ar trebui sa apara aceasta problema?
Camera arata ft bine la exterior, nu are nici o zgarietura, absolut nimic.Noua nu mi-as permite si nu as indrazi sa fac o asemenea investitie, la o adica o pot returna, asa m-am inteles cu vanzatorul, sper sa se tina de cuvant..
strawberry
 
Mesaje: 30
Membru din: 27 Sep 2012, 17:18

Mesajde strawberry » 01 Oct 2012, 12:24

Am incerct sa sterg obiectivul si nimic...Faza e ca nu focuseaza bine la distanta, fara zoom, daca ii fac zoom e ft ok, cristal..
strawberry
 
Mesaje: 30
Membru din: 27 Sep 2012, 17:18

Mesajde Elvie » 01 Oct 2012, 18:22

Buna strawberry.Incearca din telecomanda sa setezi Auto ...pe manual si eu intampin probleme asemnatoare dar pe auto totul e f okay.
Succes!
Avatar utilizator
Elvie
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 100
Membru din: 14 Dec 2009, 07:35
Localitate: Constanta

Mesajde strawberry » 02 Oct 2012, 08:48

Eu am lucrat cu un Logitech HD, poate doar mi se pare blurata sony, avand semnal analog, nu da aceeasi claritate, si nici culorile nu imi plac, nu reusesc o setare mai stralucita decat "pamantie", culorile sunt ft terne, si la voi e la fel?
strawberry
 
Mesaje: 30
Membru din: 27 Sep 2012, 17:18


Înapoi la Discutii Tehnice




 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU