Femeile care plătesc pentru vchat caută doar sex sălbatic!

Colectie de stiri despre activitatatea de video chat adult si non-adult din mass-media interna. Nu copiati articolele integral, maxim 20% din textul articolului plus link catre sursa.

Mesajde SAD^^EYES » 27 Apr 2016, 09:44

Femeile care plătesc pentru videochat caută doar sex sălbatic

De patru ani, F.M. îşi câştigă existenţa din videochat. L-am întâlnit într-un club din Capitală, unde era alături de o prietenă, iar până la after party am aflat cum a intrat în această afacere şi ce trebuie să facă aproape zi de zi. A terminat o facultate de Construcţii în Bucureşti, unde locuieşte acum, a lucrat, apoi, la o firmă ca asistent manager, dar la un moment dat aceasta s-a închis şi a rămas fără serviciu. A urmat un şir lung de interviuri, dar fără succes, s-a terminat şi şomajul, aşa că era la mâna părinţilor. Până când a auzit o prietenă vorbind despre videochat, se gândea să încerce asta.

Cum era disperat, s-ar fi dus şi el la un astfel de studio, dar mai întâi a început să citească pe Internet totul despre acest subiect. Şi a decis că nu e profitabil să lucreze pentru alţii, ci mai bine se dezbracă în faţa camerei la el acasă. A început să înveţe germana şi franceza, ştia deja engleză, a continuat să caute pe web totul despre videochat (sfaturi, experienţe, legislaţie etc.), iar după câteva luni şi-a făcut conturi pe mai multe astfel de site-uri.

„Au trecut patru ani şi încă merge. Dar nu m-am dezbrăcat niciodată pentru români. Am avut profiluri doar pe site-urile străine: în primul rând pentru că aşa ies cei mai mulţi bani şi, în al doilea rând, pentru că nu vreau să afle cineva apropiat cum îmi câştig eu existenţa“, mi-a declarat F.M.


Sursa: http://observator.ro/in-exclusivitate-f ... 66566.html
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 2445
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48

Mesajde Morningstar » 10 Mai 2016, 17:00

Mi se pare un articol de ziar, daca inca face cel putn 25.000 lei anual, deci o medie de cel putin 2100 lei lunar sigur ceva nu face bine sau nu lucreaza constant, e drept, ca peste tot in industrie fetele sunt patite mult mai bine, insa este un venit redus, ce-i drept s-a facut mentiunea ca "cel putin" deci poate fi mult mai mult.
Morningstar
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 66
Membru din: 10 Mai 2016, 16:32
Localitate: Transylvania


Înapoi la Stiri interne despre video chat
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

  • AVC MENU