Daca cineva vrea sa se extinda.....

Discutii generale despre activitatea de video chat. Pareri, opinii, intrebari, mod de lucru, povesti, discutii diverse despre siteuri de videochat si despre acest job in general, toate isi au locul in aceasta categorie.

Mesajde andromaca_mulge_vaca » 15 Oct 2014, 15:35

daca cineva vrea sa se extinda sa-si faca un mega studio cu camere tematice plus piscina, gradina, etc., gen propria "televiziune" vand teren in vecinatatea DN1, la circa 15-20-30 de minute de mers pe jos pana la viitoarea statie de metrou din aeroportul otopeni, terenul are 500 mp , deschidere pe doua laturi, nu are apa si curent trase dar este la 10 metri de stalpul de curent, locatie foarte discreta si cu un singur vecin la o distanta de 100 metri.

terenul este primul dinspre DN1 dintr-o linie de 15 loturi si se poate extinde cu urmatoarele doua loturi fie prin cumpararea lor fie prin inchirierea lor, deoarece vecinii si-au facut "castel" in alta parte si nu mai sunt interesati sa dezvolte locatia aceasta.

pret cu banii jos (plata in euro) : 30.000 euro, din care 2.500 euro avans iar diferenta in maximum 3-6 luni.
pret in rate pe doi ani : 33.000 euro , rate egale , fara avans.
pret in rate pe trei ani : 36.000 euro, rate egale , fara avans.
pret in rate pe patru ani : 40.000 euro , rate egale fara avans.
* in situatia ratelor, neplata a sase rate consecutive duce la pierderea tuturor sumelor achitate anterior si a lucarilor+constructiilor realizate.
** in situatia ratelor, constructiile realizabile sunt cele asa-numite constructii temporare adica fara fundatie, din lemn, sau tip Dome(semisfera) sau imbinari de containere proprii sau inchiriate de la firmele de specialitate.
*** cheltuielile privind utilitatile (apa si curentul) le va suporta cumparatorul deoarece el le va si folosi.

avantaje: pe masura ce ne integram in Europa impozitele pe cladiri vor fi din ce in ce mai mari in viitor, aveti avantajul sa va construiti o citadela proprie in vecinatatea a doua paduri amplasate anti-vant, anti-crivat (amplasate la nord si est) , intr-o zona civilizata , aproape de transportul in comun, o citadela proprie in care sa puteti sa oferiti si cazare modelelor, o citadela cu impozite mici si investitii esalonate.

regimul de inaltime este S+P+1+M iar POT este de 40%.
plata actelor notariale in sarcina cumparatorului, poate fi persoana fizica sau juridica.

pretul este avantajos, la celalat capat al liniei de loturi, adica mai departe de DN1, au ramas cateva (2 sau 3) loturi necumparate pentru care vanzatorul cere 50.000 euro si dupa cum il cunosc, nu lasa la negociere sub 45.000 euro.
in perioada de boom imobiliar, desi inca nu era curentul tras, pretul ajunsese la 135 euro/mp, eu l-am cumparat de dinainte.
in zona sunt in general case particulare, locuite, toate noi, pe terenuri de marimi diverse(300 mp-1800 mp), construite fiecare in legea ei, nu exista nici macar o singura casa de tigani sau vreo "demolabila".

persoanele interesate si serioase, rog PM.

motivul vanzarii : nu am carnet de conducere si am gasit alt teren in alta parte care (pentru mine, in cazul meu) are un acces mult mai convenabil, fiind direct pe o sosea cu maxi taxi....terenul respectiv il cumpar la randul meu in rate , de aceea pot sa-l vand pe acesta tot in rate.
am spus "citadela", puteam sa spun si "fortareata" , pentru ca in loc de gard se poate face un perimetru de camere, fara nici o fereastra exterioara, toate ferestrele si gradina ramanand la interior, latimea terenului este de 18 metri, minus viitorul trotuar al strazii , raman 16 metri utili, daca o camera inclusiv grosimea zidurilor ocupa 4 metri, ramane o gradina lata de 16m minus 4m camerele din nord minus inca 4m camerele din sud = 8 metri , o gradina lata de 8 metri si cu lungimea ...in functie de cate loturi va intereseaza : al meu sau ... al meu plus ale vecinilor.

vecinii nu vor vinde in rate ci vor da cu chirie pana cand aveti banii pentru plata integrala.
latura lunga a fiecarui lot este latura sud si respectiv latura nord.
andromaca_mulge_vaca
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 845
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09

Înapoi la Despre video chat - discutii generale
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU