Curs foto-video pentru Videochat

Aceasta categorie este destinata studiourilor care vor sa prezinte oferta de angajare pentru modele, firmelor sau persoanelor fizice pentru diverse colaborari si modelelor care vor sa lucreze intr-un studio sau cauta un anumit tip de colaborare. Va rog cititi regulamentul categoriei inainte de a publica oferta.

Mesajde GlamourFoto » 06 Noi 2016, 20:28

 • De ce sa platesti un fotograf pentru 20 de poze?
 • Cand poate sa faca Trainerul/Adminul in studio fotografii profesionale GRATIS

 • Prietena ta este model si vrei sa ii poti face pozele pentru site?
 • Te pot invata sa ii faci fotografii superbe cu un minim de echipament.

 • De ce sa platesti pentru 2 minute de filmare cand le poti realiza la tine in studio.
 • Ai nevoie de teasere pentru modelele tale? te pot invata cum se le faci la un nivel profesionist.

Pentru cei care nu ma cunosc sunt Adrian persoana din spatele numelui Glamourfoto si vreau sa vorbim un pic despre mine:
 • - Experienta reala in videochat, de 6 ani am creat GlamourFoto (se poate verifica), nu amintesc ani de fotografie dinaintea siteului glamourfoto.ro cand realizam in 2008 fotografii pentru concursurile de pe cc. ( deci un total de 8 ani experienta reala, nu inventata)
  Pot spune ca in tot acest timp am fotografiat exclusiv pentru domeniul videochat si au trecut prin fata aparatului foto foarte multe modele ( peste 1k ) in tot acest timp am colaborat cu marea majoritate a studiourilor de videochat atat din Bucuresti cat si din tara, fiind o sursa de inspiratie pentru multe persoane, lucru care ne bucura.
 • - Ca o “confirmare” a serviciilor de calitate pe care le oferim, Jasminul a dat ca exemplu inca din vara anului 2013 (in pagina de wiki) fotografii facute de mine... ( din 40 de fotografii, 6 sunt facute de mine, daca este sa ne gandim ca pe Jasmin sunt sute de mii de fotografii este un lucru deosebit.)
 • - Am deschis seria discutiilor de la Predeal din 2014 cu un workshop cu privire la calitatea imaginii in videochat, dupa care am continuat la primul Awsummit de la Mamaia din 2015
 • - Colaborarea cu siteul Xlovecam.com a fost iar o confirmare a calitatii si serviciilor pe care le-am pus la dispozitia domeniului de videochat. Am realizat fotografii pentru modelele care lucrau cu siteul Xlovecam. Aceasta colaborare este inca valabila se pot citi mai multe aici: http://model.xlovecam.com/photographer.html
Pentru cine are timp si placerea poate sa citeasca discutiile de pe forum referitoare la serviciile mele: fotografiile-pro-cresterea-incasarilor-t13633.html sunt doar 10 pagini, teoretic ar trebui sa fie de ajuns.
Daca nu sunt de ajuns, accesati pagina de testimoniale din site: http://glamourfoto.ro/feedback/

Cursul va fi INDIVIDUAL, asta inseamna ca voi avea cate un singur cursant pe care il voi invata tainele realizarii materialelor pentru videochat.

Cusul se va desfasura pe parcursul catorva zile in functie de fiecare cursant in parte, - NU VA FI GARGARA nu o sa vorbim generalitati CI STRICT PE SUBIECT si anume realizarea aterialelor care VAND IN VIDEOCHAT.

Cursul poate fi impartit in cateva parti distincte care pot fi imbinate in functie de fiecare persoana in parte ( pe scurt o sa se stabileasca un program cu fiecare cursant astfel incat sa il invatam ceea ce isi doreste si ce este important pentru el )

Prezint in urmatoarele randuri partile cursului:


Echipamentul de care avem nevoie. Tehnic


In cadrul acestui curs se va face analiza echipamentului de care cursantul dispune ( recomandari si imbunatatiri daca este cazul ).
Dupa care se va face o scurta analiza a nivelului de pregatire pe care persoana care realizeaza fotografiile il are si daca este nevoie se vor da indrumarile care sunt necesare pentru a ridica cunostintele la un nivel avansat. Daca totul este in regula se poate trece direct la pasul urmator.
Daca cursantul nu dispune de echipament satisfacator sau doreste sa faca un upgrade va voi ajuta sa il achizitionati, se ia in considerare bugetul de care se dispune se pot cumpara cele necesare astfel incat nevoile sa ii fie satisfacute:
 • - Low – buget mic echipament portabil potrivit pentru prietenul/sotul modelului.
 • - Midle – buget mediu potrivit pentru studiouri mici sau persoane un pic mai pretentioase.
 • - High – studiouri mari care doresc sa dispuna de tehnologie de varf care sa ii ajute sa realizeze mii de fotografii modelelor care le calca pragul.


Imagine

Dupa ce echipamentul este achizitionat se va face instructajul persoanei care realizeaza materialele pe scurt te invatam sa folosesti echipametul de care dispui (doar din punct de vedere tehnic)


Realizarea unei sedinte foto


Voi explica cursantului toate micile secrete de care trebuie sa tina cont pe parcusul sedintei foto cateva exemple:
 • - Analiza setup-ului ( a decorului ) ce si cum sa fotografiem astfel incat sa scoatem tot ce este mai bun dintr-o anumita locatie ( ca este o camera de hotel, ca este camera de lucru a modeluilui, nu conteaza, ne adaptam la orice situatie )
 • - Montarea si setarea echipamentului in functie de fiecare locatie in parte.
 • - Realizarea a 2-3 cadre de test pentru a verifica buna functionare a echipamentului si luarea tuturor masurilor de siguranta pentru a nu exista probleme la editare.
 • - Analiza modelului, timpul in care ne dam seama ce lucruri avantajeaza un anumit model
  • - este inclus analiza outfitului care poate sa ajute sau sa nu ajute un anumit model
  • - analiza accesoriilor care sunt foarte importante
  • - analiza machiajului si a parului modelului
 • - Comunicarea cu modelul, explicam modelului ce trebuie sa faca pe parcursul sedintei foto
 • - Realizarea catorva fotografii de test de catre mine timp in care voi explica cursantului ce doresc sa obtin si de ce.
 • - Cursantul va realiza restul fotografiilor sub atenta noastra indrumare, fotografii pe care le vom edita ulterior.Va voi invata micile secrete care fac diferenta si va vor scuti de batai de cap la editarea fotografiilor, din vasta mea experienta te voi ajuta sa avansezi foarte foarte repede.


Selectarea si editarea fotografiilor
Acest pas poate sa faca ca o fotografie aparent banala sa devina superba.


In cazul in care cursantul nu are nici macar cunostinte de baza in editare photo/video se vor dedica cateva ore, timp in care ii vom explica Photoshop-ul si instrumentele de care are nevoie ( bineinteles si shorcuturile de rigoare ) atat cat are nevoie pentru a edita fotografiile de la sedinta.
Ultima parte a cursului foto se focuseaza pe editarea fotografiilor realizate de catre cursant. Se va face selectia fotografiilor explicandu-se care sunt motivele pentru care selectam sau respingem o fotografie, dupa care se va trece la editarea propriu-zisa.

Imagine

Pentru ca avem experienta necesara va voi invata cum sa lucrati cu un volum mare de fotografii selectand si editand doar pozele care sunt importante.
Va voi invata scurtaturi si automatisme, tot ce este necesar pentru a lucra mai repede si mai bine, vreau sa mentionez cateva din lucrurile pe care le vom invata in partea dedicata editarii:
 • - Corectare imperfectiuni
 • - Indepartare obiecte nedorite din imagine
 • - Modificarea corpului modelului la un nivel NEDERANJANT
 • - Selectia si corectia de piele care se va face cu ajutorului unor automatistme - nu manual pt ca ar insemna prea mult de lucru.
 • - Editare pentru normal / natural look
 • - Editarea pentru fotografia fetish
 • - Editarea glamour
Editarea propriu-zisa:
Se va face analiza pe imaginea selectata si se vor nota lucrurile care trebuie modificate.
Nu conteaza nivelul de pregatire pe care cursantul il ar, noi il vom invata doar lucrurile de care are nevoie, Photoshop–ul il folosesc de peste 10 ani si ma voi concentra doar pe lucrurile esentiale care sunt necesare in fotografie, nimic altceva pentru ca ar fi o mare pierdere de timp.

Sub atenta mea supraveghere si indrumare cursantul va edita o fotografie, si vom compara rezultatul inainte si dupa editare astfel incat putem corecta si ajuta cursantul sa inteleaga mai bine abordarea corecta in editare.


Filmarea si editare teaserelor


Analiza echipamentului de care se dispune, in caz ca nu se stie aparatele de fotografiat ( DSLR) care exista la ora actuala filmeaza foarte bine astfel incat daca avem echipament pentru fotografie el poate fi folosit cu brio si pentru filmare, bineinteles mai avem nevoie de 2,3 mici acesorii care sa ne ajute, dar sunt chestii accesibile.
Dupa aceea se va face instructajul persoanei care va filma, prezentarea echipamentelor de care o sa ne folosim pentru filmare, slidere, dolly, Rig and so on, si o sa invatam tehnic cum se folosesc.

Se va trece la partea practica care este mai importanta si se va analiza setup-ul unde se realizeaza filmarea astfel incat sa evitam posibilele probleme si sa scoatem tot ce este mai bun din model.
Se va discuta si stabili un mic scenariu dupa care se va crea un story board pentru a fi siguri ca realizam tot ce este necesar, dupa care se trece la filmarea propriu-zisa,
Se filmeaza fiecare cadru de cate ori este nevoie dupa care materialele respective vor fi editate corespunzator de catre mine si de catre cursant.
Cursul este creat in asa fel incat cursantul sa nu piarda timpul ci sa invete strict ce are nevoie pentru a realiza materialele perfecte pentru videochat.

Se poate opta pentru oricare modul din cele prezentate mai sus. In mare, acesta este cuprinsul cursului daca sunt intrebari sau alte nelamuriri va rog sa le adresati in mesaj privat sau la telefon.


Pentru ca repetitia este mama invataturii aprofundarea cunostintelor invatate se va face in timp si prin repetitie. La cerere se poate opta pentru supravegherea cursantului pe o perioada indelungata, asta inseamna ca la un interval de timp stabilit (2-3 saptamani) voi analiza matarialele facute de catre cursant si ii voi da indicatiile necesare ca sa avanseze mai mult.

Multumesc pentru interesul acordat, daca sunt intrebari voi raspunde cu cea mai mare placere:

Imagine
Avatar utilizator
GlamourFoto
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 1438
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro

Înapoi la Oferte - Cereri de munca si Colaborari
 


 • { RELATED_TOPICS }
  Răspunsuri
  Vizualizări
  Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

 • AVC MENU