Au fost cazuri acum cativa ani, cand persoanele care s-au pretat la faze din astea si-ar fi dorit sa vina Interpolul sau Politia dupa ele. Atunci cand te "joci" cu sentimentele si banii oamenilor, mai ales cu a celor care nu ii cunosti in realitate, te poti astepta la ce este mai rau.
Nu cunosc decat 2 cazuri extreme legate de aceaste practici, dar cu siguranta sunt mai multe.
Unul din ele care a fost dat si la ziar, a fost cu un model acum 4-5 ani, care a stors un client de vreo 50 mii, vaicareli fictive permanente, promisiuni de maritis, mai trimite ceva ca vin la tine acum... diverse abureli ... pana cand omul nu a mai suportat, mai ales ca probabil era macinat de tot felul de sentimente. A venit omul in RO, a angajat un detectiv particular i-a dat datele care le stransese pana atunci despre fata, a pus la dosar tot ce a putut strange (chitante WU, discutii pe mess etc)... a mai adaugat cu poze alte chestii stranse de detectiv si dupa ce a fost convis ca fata il vedea un simplu "fraier" a trecut la treaba. Nu stiu exact cu cine a vb si ce a invartit, stiu doar finalul.... fata a fost inchisa pentru inselaciune.
Al doilea caz este extrem de asemanator, aceeasi procedura de lucru, numai ca nu ii stiu finalul intamplarii, stiu doar ca acum 1 an, o fata ma contactat disperata pe messenger sa ii dau un sfat pentru ca este urmarita de un client, sau de oameni platiti ai clientului... dupa ce in prealabil il scuturase de cateva mii cu promisiuni de maritis.
Sincer nici nu stiam ce sa ii zic, i-am spus si eu sa aiba o discutie cu el serioasa sa ii spuna adevarul gol golut si sa isi ceara scuze in genunchi (poate merge)... si ca masura finala sa ii dea omului banii inapoi sau sa ii promita ca ii da cat poate de repede. Si daca scapa in cele din urma, sa ii fie invatatura de minte si altadata sa nu se mai tina de "vrajeli" , ca nu se merita.
Nu stiu ce s-a mai intamplat cu fata respectiva ca nu am mai auzit nici o veste de la ea.
Uite mai cititi si aici, cum un italian a terorizat o fata (pe buna dreptate dupa parerea mea) pentru 1700$... bineinteles ca se mai exagereaza pe acolo dar un sambure de adevar tot exista.
http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/ias ... tere/3118/
Bafta acolo si sper sa nu va tineti de prostii ca NU SE MERITA.