BucharestCAMS - MAI 14-15, 2017

Discutii generale despre activitatea de video chat. Pareri, opinii, intrebari, mod de lucru, povesti, discutii diverse despre siteuri de videochat si despre acest job in general, toate isi au locul in aceasta categorie.

Mesajde BucharestCams » 30 Mar 2017, 23:16

Infinity Telecom are plăcerea de a anunţa oficial lansarea celei de-a doua ediţii a Bucharest CAMS, eveniment ce va avea loc în Bucureşti, în perioada 14-15 mai 2017, în cadrul distins şi confortabil oferit de JW Marriott Grand Hotel.
Bucharest CAMS a fost şi rămâne dedicat şi orientat către studiouri, iar ca o confirmare a preocupărilor noastre privind dezvoltarea industriei de profil, ne prepunem, în egală măsură, crearea unei comunităţi în jurul acestui eveniment.

Comunitatea BucharestCAMS
2017 este anul schimbării, anul în care studiourile, mai mici sau mai mari, au şana de a lucra împreună şi de a încerca să găsească puţinele, dar puternicele lucruri care le unesc pentru ca împreună să-şi multiplice posibilităţile de reuşită.

BucharestCAMS deschide calea acestui deziderat, oferind un cadru neutru de manifestare: Comunitatea BucharestCAMS. Deja au fost organizate trei serii de întâlniri private cu ownerii sau reprezentanţii studiourilor, în cadrul cărora s-a discută liber şi deschis despre problemele fiecăruia şi în ce măsură comunitatea BucharestCAMS le poate oferi suport. Este modul nostru de a ne implica activ în susţinerea şi creşterea industriei în care activăm cu toţii.

De ce
Aşa cum studiourile au contribuit de-a lungul anilor la creşterea business-ului Infinity Telecom, ne simţim datori să contribuim la sustinerea si crestera succesul lor. Aceasta este practic motivaţia din spatele deciziei noastre de a lansa un eveniment dedicat, o comunitate, menita să dea un boost succesului lor.

Despre ce
BucharestCAMS este un eveniment diferit prin transparenţă si echidistanţă, fiecare studio, fie el mare sau mic, are ocazia de a afla informaţii utile şi interesante, de a descoperi oportuniţi noi şi de a dezvolta parteneriate profitabile. Şi nu în ultimul rând de a face partea de comunitatea BucharestCAMS.
Vom avea două zile speciale, una dedicată seminariilor cu noutăţi şi informaţii din domeniu, iar cea de-a doua destinată exclusiv networking-ului şi business-ului pus în practică. V-am rezervat pentru asta spaţii confortabile şi elegante, pe care le-am numit LIVING-ROOMS.

Susţinere
Domeniul videochat este unul aparte, frumos, tumultos şi solicitant. Faptul că există o tendinţă a studiourilor mari de a veni în sprijinul celor mici este admirabil în măsura în care este susţinută în mod real creşterea performanţelor acestora din urmă şi dezvoltarea industriei în general. Infinity Telecom susţine orice iniţiativă deschisă şi corectă.

Important
BucharestCAMS nu mizează pe cantitate, ci pe calitate. Din această perspectivă, nu este cazul ca studiourile să inregistreze ca participanţi persoane ce nu vor veni.
Numărul înregistrărilor nu este important pentru noi în măsura în care nu se confirmă.

Află mai multe
Nu rata cel mai transparent şi echidistant eveniment din industria de adult streaming! Descoperă mai multe detalii legate de BucharestCAMS, pe noul site dedicat şi ÎNSCRIE-TE: http://www.bucharestcams.com
Pentru tine, ca studio sau model independent, e absolut GRATUIT.

--
Cu stima,
Gabriel VOITIS
http://www.infinitytelecom.ro
http://www.bucharestcams.com
skype: gabriel.voitis
BucharestCams
 
Mesaje: 22
Membru din: 22 Oct 2016, 18:54

Înapoi la Despre video chat - discutii generale
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU