AWSummit și Awards - 2015

Discutii generale despre activitatea de video chat. Pareri, opinii, intrebari, mod de lucru, povesti, discutii diverse despre siteuri de videochat si despre acest job in general, toate isi au locul in aceasta categorie.

Mesajde alexiss » 16 Mar 2015, 04:00

Imagine

Editia din 2015 a AWSummit - principalul eveniment al INDUSTRIEI LIVE CAM din 2015 - va avea loc , ca si anul trecut , la Iaki in Mamaia , intre 9 si 11 iunie .

Pe partea educationala , evenimentul va acoperi o serie larga de seminarii si prezentari ce urmaresc doua linii principale : modele si business . Prezentarile / seminariile nu au doar nume pompoase , ci si speakeri de top precum Shay Efron , Douglas Richter , Laszlo Czero , Christian Kreul , Nikky Night si multi multi altii . Subiecte precum "Managing your live cam studio like a business" , "Creating an irresistible live cam personality" , "How to build an audience for your live cam show" , si multe altele , vor ajuta in mod real la intelegerea sau aprofundarea domeniului pe care noi il numim videochat , indiferent daca esti model intr-un studio , model independent , studio sau camsite .

Cele mai importante site-uri precum Jasmin , ImLive , XLoveCam , Flirt4Free , dar si altele , vor avea propriile prezentari ce te vor ajuta sa intelegi mai bine sistemele de lucru , dar vei afla totodata ce este nou sau ce urmeaza sa lanseze aceste site-uri , cum iti poti dezvolta businessul sau activitatea de model , si , in consecinta , cum poti genera venituri mai mari .

Un element de noutate fata de editia precedenta il constituie sesiunea de Speed Networking , unde , fiecare model sau studio poate face cunostinta cu reprezentantii site-urilor inca din prima zi .

O premiera mondiala pentru un eveniment dedicat industriei LIVE CAM il reprezinta Expozitia (LIVE CAM EXPO) . Cele mai mari site-uri de videochat , companii de software , studiouri si alte businessuri corelate cu acest domeniu de activitate , vor avea un stand expozitional aici . Poti vizita aceste standuri pentru a gasi noi oportunitati de a face business .

O alta premiera mondiala va fi showul de AWARDS , anuntat inca de anul trecut . Desigur , nu awards-urile in sine sunt o premiera , ci modul in care acest spectacol va avea loc . Vom celebra castigatorii intr-o gala de exceptie , cu o scena de 17 metrii lungime - construita special pentru acest eveniment , artisti de top , acrobati si animatori renumiti , documentare si momente surpriza . Showul va fi prezentat de XLoveCam Ramon si Poochie , iar pe covorul rosu , la interviuri , Douglas Richter si Alina Gh.

Mai mult de atat , show-ul de AWARDS - AWAwards - va fi transmis LIVE pe internet , cu ajutorul unei echipe profesioniste , folosind un car de transmisie . Aceasta este o alta premiera mondiala .

Nu trebuie uitata nici distractia , pentru ca AW Summit este locul perfect unde poti imbina utilul cu placutul . Business se face cel mai bine cu un cocktail in mana , motiv pentru care la Summit avem programate : happy hours , free open bar , lunch , dinner , mix & mingle . Oh da ! Si sa nu uitam petrecerile ! ... care si anul acesta vor fi super !

Industria de videochat este intr-o continua expansiune , iar AW Summit este principalul loc de pe Planeta , hotspot-ul industriei LIVE CAM .

Indiferent daca esti model independent sau daca lucrezi intr-un studio , daca reprezinti un studio sau un site de chat , o companie de software sau orice alte produse ori servicii corelate acestei industrii (videochat) - AWSummit trebuie sa fie in agenda ta anul acesta .

Pentru 2015 , tarifele de acces sunt urmatoarele :
- 150 EURO - pentru AWSummit
- 99 EURO - pentru AW Awards

Early registration discounts :
- 20% in luna martie
- 10% in luna aprilie

Payment discount :
- sponsorul nostru , PAXUM , ofera un discount de 10% daca achitati biletele utilizand contul Dvs. de paxum .

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru
http://www.awsummit.com
alexiss
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 457
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00

Mesajde alexiss » 20 Mar 2015, 02:24

Pana la 15 aprilie se inregistreaza nominalizarile la www.aw-awards.com
alexiss
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 457
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00

Mesajde alexiss » 08 Apr 2015, 04:01

Peste 200 de persoane deja inscrise / confirmate cu mai bine de doua luni inainte de eveniment . Se preconizeaza a se confirma ca AWSummit este cel mai important eveniment dedicat industrei de videochat din lume !
A nu se uita nici gala de Awards , peste 300 de candidati concureaza pentru nominalizarile finale ce vor fi anuntate in 16 aprilie .

Cele mai importante site-uri de videochat din lume vor fi prezente , precum si cele mai populare modele ale industriei .

Tinand cont de ultimile evenimente , incercam sa finalizam un workshop extrem de interesant despre legalitatea in domeniu si optimizarea (legala) fiscala .

AW Summit este cu certitudine show-ul anului .
Inscrierile continua pe http://www.awsummit.com
alexiss
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 457
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00

Mesajde alexiss » 05 Mai 2015, 01:29

Aproape 300 de participanti reali inscrisi cu o luna inainte de evenimentul anului pentru industria noastra. Cu siguranta , pentru ca foarte multi se inscriu pe ultima suta de metrii , AWSummit va avea in jurul a 500 de participanti , rivalizand astfel cu orice alt eveniment generalist al europei .

In acest moment avem confirmate prezentele a 15 companii webcam : Jasmin , Streamate , MyFreeCams , ImLive , XLoveCam , XModels , Flirt4Free , EuroLive , CamPlace , CamContacts, FreeWebcams , Skyprivate , Visit-X , Dome-Online si Xotika.tv . Alte companii conexe (de plati , software , etc) sunt de asemeni deja inscrise . Studiouri din Cehia , Ungaria , sunt si ele acolo pentru schimbul de experienta .

Notam de asemeni prezenta unor modele care au facut istorie in live chat precum LittleRedBunny (ce va avea un rol foarte important ca partener AWSummit , noutati in curand) , Patricia , A11HotErika , Mila21 si asa mai departe .

Noul CEO al Jasmin - Dl Karoly Papp va fi de asemeni prezent la eveniment , alegand ca primul show la care sa participe in noua lui calitate sa fie AW Summit .

Seminarii si speakeri de cea mai inalta calitate (detalii in urmatoarele cateva zile) vor face ca showul nostru sa fie complex si complet .

Ca un sfat si nu ca o reclama , cine nu participa are numai de pierdut !
9 - 11 iunie , in Mamaia / Romania
http://www.awsummit.com
alexiss
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 457
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00

Mesajde alexiss » 15 Mai 2015, 18:13

Nu mai putin de 18 platforme de video chat isi trimit reprezentantii la Mamaia , precum (in ordine alfabetica) :
- Cam4
- CamContacts
- CamG
- CamPlace
- Chaturbate
- Dome-Online
- EuroLive
- Flirt4Free
- FreeWebcams
- ImLive
- Jasmin
- MyFreeCams
- SkyPrivate
- Streamate
- Visit X
- XLoveCam
- XModels / XCams
- Xotika.tv

Pe langa aceste companii , numeroase alte nume ale industriei : procesatori de plata , producatori de software , etc. vor participa la AW Summit

Unele dintre cele mai de succes modele vor fi de asemeni prezente la Mamaia , precum GorgeousLuan , LittleRedBunny , PatriciaGoddess , A11HotErika , SeductiveGoddess1 , EmmaWilld , dar si multe altele .

In premiera , LittleRedBunny va participa ca speaker la un astfel de eveniment , pe seminarul "Creating an irresistible and profitable live cam personality" .

Lucram in continuare la partea educativa a summitului pentru a pune la punct , in cele mai mici detalii , seminariile si speakerii (toti de prima mana) .
Pe partea de fun , trei petreceri , trei vedete (romance) internationale , free open bar , animatoare , tombole , cash cube machine , mix and mingle dinner , coffee breaks si asa mai departe .

A nu se uita nici show-ul de awards ( http://www.aw-awards.com ) , un spectacol pe masura industriei noastre , cu o scena special construita pentru acest eveniment (17 m lungime) , tehnologie de varf , acrobati , cantareti cunoscuti la nivel international , etc.

Locul perfect pentru orice model sau studio de video chat in 2015 este la Mamaia .
Detalii pe http://www.awsummit.com
- You have a new friend in the business -
alexiss
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 457
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00

Mesajde alexiss » 25 Mai 2015, 22:48

Partea educativa a evenimentului din 2015 , seminariile si prezentarile , sunt mult mai consistente si interesante decat la precedenta editie . Evolutia pozitiva , de la an la an , este ceea ce fiecare urmareste .

Din categoria prezentarilor de produse / platforme , mentionam urmatoarele :
- Jasmin , the next chapter - prezentare prezent si planuri de viitor , precum si sesiune de intrebari si raspunsuri .
- Xotika.tv - lansare de produs , prima platforma de videochat ce functioneaza exclusiv pe BitCoin
- Camplace , the right place - de ce trebuie sa alegi CamPlace in 2015
- ImLive - prezentarea planurilor pentru 2015 - 2016 precum si sesiune de intrebari si raspunsuri
- XLoveCam - cum iti poti maximiza profiturile utilizand aceasta platforma de live chat
- Flirt4Free - oportunitati de a genera venituri suplimentare pe aceasta platforma de videochat

Sunt de asemeni o serie de prezentari / seminarii extrem de interesante , atat pentru modelele independente , traineri sau studiouri , precum :

CREATING AN IRRESISTABLE AND PROFITABLE LIVE CAM PERSONALITY

Un seminar la care speakeri sunt : LittleRedBunny , Alina (YES Studio) , Beatrice (Camplace) si Douglas (XModels)

THE INTERNET IS A FETISH
Speakeri : Silvia (ImLive), Jamie (Flirt4Free) , Nikki Night (Cam4) , Alina (YES) , Douglas (XModels)

HOW TO BUILD AN AUDIENCE FOR YOUR LIVE CAM SHOW
Speakeri : Oana (YES) , Beatrice (Camplace) , Ricardo (Jasmin) , Shirley (Chaturbate) , Nikki Night (cam4)

DISCOVERING AD NETWORKS AND SOCIAL MEDIA
Speakeri : Christian Kreul (Visit X) , Robin (XModels) , Balint (Jasmin) , Thomas (Plugrush)

STATE OF THE INDUSTRY . PERSPECTIVES IN A CHANGING WORLD
Speakeri : Shay (ImLive) , Christian Kreul (Visit X) , Brad (Flirt4Free) , Roy (AVN) , Shirley (Chaturbate)

... precum si multe multe alte subiecte interesante ce vor fi prezentate / dezbatute la AWSummit


Cei mai indragiti speakeri de anul trecut vor face prezentari si anul acesta . Printre ei :
- Beatrice Kadar (Brand Manager Camplace)
- Alina Gheorghe (Trainer YES Studio)
- Shay Efron (Vice President ImLive.com)
- Douglas Richter (Webcam Unit Manager XModels)
- Nikki Night (Cam4)

Ne mandrim de asemeni cu speakerii noi de anul acesta , precum :
- Christian (XLoveCam) - cunostinta veche a AWSummit (Predeal 2014)
- Christian Kreul (Senior Sales Manager [at] Visit X)
- Gabor Gaspar (Operation Officer @Jasmin)
- Silvia Abreu (ImLive Studios Representative)
- Lucian Tumurug (Key account and brand manager @Jasmin)
- Alex Negru (CMO @SkyPrivate)
- Mugur Frunzetti (CEO @Studio20)
- Ovidiu Necula Robin (Studio Representative @XModels)
- Gabor Szafner (Managing Director @NightProwl Studio)
- Jamie Rodriguez (Broadcast and Brand Manager @Flirt4Free)
- Chloe K (Models representative @ImLive)
- Brad Estes (Vice President @Flirt4Free)
- Ricardo Morales (Key account manager @Jasmin)

Ne mandrim de asemeni sa ii aducem in premiera in Romania pe
- Ophelia Marcus (LittleRedBunny)
- Shirley Lara (COO @Chaturbate)
- Roy Salter (Vice President @AVN)


AWSUMMIT - YOU HAVE A NEW FRIEND IN THE BUSINESS
http://www.awsummit.com
alexiss
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 457
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00

Mesajde alexiss » 29 Mai 2015, 21:49

450 + participanti & still counting . Batem propriul nostru record de anul trecut si reconfirmam ca evenimentul anului in Europa , si mai ales in Live Cam este AW Summit .

See you in Mamaia .
http://www.awsummit.com
alexiss
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 457
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00

Mesajde theselby » 01 Iun 2015, 16:40

Inca 24 si vor fi 500 :)

Aprox 1 sapt si ... awesummit :)
Avatar utilizator
theselby
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 571
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi

Mesajde alexiss » 02 Iun 2015, 00:23

Inca 3 . Busy day today :))

Daca toti 500+ apar la eveniment , si sunt sigur ca o vor face , AWSummit devine , pe REAL , si cunoscatorii stiu despre ce vorbesc , CEL MAI MARE SHOW DIN EUROPA !
alexiss
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 457
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00

Mesajde alexiss » 02 Iun 2015, 00:27

Inca ceva , showul de AWARDS e sold out de mai bine de doua saptamani . Zilele urmatoare voi face public canalul si detaliile pentru vizionarea LIVE , ONLINE a acestuia . Doh ... inca o premiera :)

Ne vedem in doar cateva zile la Mamaia , si o sa aveti cele mai placute surprize ever !
alexiss
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 457
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00

Mesajde theselby » 02 Iun 2015, 11:59

Eu unul vad ca sunt 500 inscrisi, felicitari industriei, si tie!
Avatar utilizator
theselby
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 571
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi

Mesajde Robin » 04 Iun 2015, 17:18

Sa ne vedem cu bine la Mamaia. Felicitari Alex pentru ceea ce ai reusit sa faci pentru Industrie.
Robin
 
Mesaje: 21
Membru din: 11 Mai 2012, 19:29

Mesajde Studio20 » 09 Iun 2015, 18:12

3 ... 2... 1 ... si ... A INCEPUT! :)

Ne bucuram sa fim alaturi de comunitate si anul acesta, intr-o echipa extinsa, si speram sa ne distram de minune la Mamaia.
Avatar utilizator
Studio20
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 589
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: Bucuresti

Mesajde SAD^^EYES » 10 Iun 2015, 22:09

Avatar utilizator
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 2445
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48

Mesajde Smart » 10 Iun 2015, 23:34

Felicitari tuturor castigatorilor si lui Alex pentru show! A fost genial!
Avatar utilizator
Smart
User Activ
User Activ
 
Mesaje: 360
Membru din: 19 Noi 2013, 19:18
Localitate: Galati

Mesajde Disturbed » 11 Iun 2015, 02:05

O petrecere foarte reusita, felicitari!
Disturbed
 
Mesaje: 1
Membru din: 07 Sep 2010, 14:40
Localitate: Romania

Mesajde mrdeiz » 11 Iun 2015, 05:29

was a great one!
Alex is da man
mrdeiz
 
Mesaje: 2
Membru din: 11 Iun 2015, 05:24

Mesajde DannySDX » 11 Iun 2015, 09:54

Eu sunt dezamagit
De ce e ultima zi? :))

A fost misto, oameni misto... Razvan si Alex au facut o treaba beton...detaliez si eu cand revin...

Felicitari baieti.. si merci pentru tot
Avatar utilizator
DannySDX
User Activ
User Activ
 
Mesaje: 210
Membru din: 29 Noi 2013, 01:35
Localitate: Romania

Mesajde TheUnderDog » 11 Iun 2015, 10:23

Desi nu am reusit sa stau si la Awards, am urmarit online inregistrarea si m-am facut neagra de suparare ca nu am putut sa fiu si eu acolo! :evil:
A fost SUPERRR!!! Felicitari tuturor castigatorilor cat si celor nominalizati si nu numai! Sa ne vedem si la anul si peste 2 ani si tot asa!
Avatar utilizator
TheUnderDog
 
Mesaje: 39
Membru din: 21 Mar 2015, 13:21

Mesajde sweetkitty » 11 Iun 2015, 16:59

Felicitari Alex , m-am simtit foarte bine , astept cu interes urmatorul Summit :) .. Petrecerea de Awards a fost just waaaaaaw .
@Danny , mai dormi si tu ..jur ca esti peste tot :)))))
Avatar utilizator
sweetkitty
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 66
Membru din: 06 Apr 2014, 23:09

Următorul

Înapoi la Despre video chat - discutii generale
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU