ANGAJARI - RT Models Studio

Aceasta categorie este destinata studiourilor care vor sa prezinte oferta de angajare pentru modele, firmelor sau persoanelor fizice pentru diverse colaborari si modelelor care vor sa lucreze intr-un studio sau cauta un anumit tip de colaborare. Va rog cititi regulamentul categoriei inainte de a publica oferta.

Mesajde RTModels » 31 Aug 2012, 21:12

Angajari RT Models Studio

-De la STUDIO - comision de la 55% - doar in Constanta
[/b]
La RT Models Studio - Videochat Constanta iti oferim posibilitatea de a castiga usor si placut sume cuprinse intre 700 $ - 3000 $ / luna, iar in cazul modelelor videochat care isi iubesc cu adevarat meseria si stiu sa profite de sansa chiar si sume de peste 3500 $ - 5000 $ / luna.

Printre nenumaratele studiouri de chat video din Constanta, RT Models Studio a reusit sa se faca recunoscut tocmai prin ceea ce alte studiouri de videochat din Constanta nu izbutesc: seriozitate, motivatie, confidentialitate, buna dispozitie.

Contact:
RT Models Studio (Constanta)
contact@rtmodels.ro
0721283498
Avatar utilizator
RTModels
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 165
Membru din: 25 Aug 2012, 21:07
Localitate: Constanta

Mesajde RTModels » 22 Feb 2013, 18:12

S-a deschis RT Models Studio intr-o noua locatie ultra centala, cu camere de lucru individuale (design personalizat), cu echipamente de ultima generatie (pc i7, camere web full HD, internet stabil cu banda mare de upload), respectandu-ne astfel criteriile de performanta si calitate. Daca ai 18 ani (impliniti), cunosti limba engleza/franceza/italiana la un nivel conversational, cauti un job din care poti castiga sume frumoase de bani (mediu-1500 $) te asteptam cu un c.v la adresa noastra de e-mail.

Contact:
RT Models Studio Videochat (Constanta)
contact@rtmodels.ro
Avatar utilizator
RTModels
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 165
Membru din: 25 Aug 2012, 21:07
Localitate: Constanta


Înapoi la Oferte - Cereri de munca si Colaborari
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU