SAD^^EYES scrie:AmsterdamLiveXXX
blueblue777 scrie:Nice try. Nu exista un reprezentant pe Romania cum te numesti tu. Eu am facut conturi mai demult direct la ei. ca sa nu mai zic ca unul dintre cele mai mari studio-uri romanesti e Floyd, si managerul are alt ID. Insa am vorbit direct cu ei la tel. si mi-au spus ca nu exista un reprezentant, doar sunt foarte selectivi. problema cu acest site e ca are un soft care nu-ti permite sa lucrezi si pe alte situri. in moment in care il deschizi se inchide orice alta fereastra de net. Destepti baietii, ce sa zic..dar nu prea mi-a convenit

MARKUS scrie:blueblue777 scrie:Nice try. Nu exista un reprezentant pe Romania cum te numesti tu. Eu am facut conturi mai demult direct la ei. ca sa nu mai zic ca unul dintre cele mai mari studio-uri romanesti e Floyd, si managerul are alt ID. Insa am vorbit direct cu ei la tel. si mi-au spus ca nu exista un reprezentant, doar sunt foarte selectivi. problema cu acest site e ca are un soft care nu-ti permite sa lucrezi si pe alte situri. in moment in care il deschizi se inchide orice alta fereastra de net. Destepti baietii, ce sa zic..dar nu prea mi-a convenit
exista un reprezentant pe romania .El se numeste Cezar si este din iasi.
Madea Ionut scrie:SAD^^EYES scrie:AmsterdamLiveXXX
E un site gen livejasmin..doar ca lucreaza doar cu studiouri! E un site bunisor!
Daiquiri_ scrie:sunt noua pe acest forum... dar consider eu ca am nitzika experienta... siteul asta e f bun de stat in nude, numai ca daca se mai sta si pe alte siteuri paralel, e kam aiuirea... un zoom mare pe undeva ar mergeasta dc ai 2 calc-uri. kand deschizi siteul automat iti inchide mess, msn, splitcam siteuri tot...in free intr-adevar e f greu sa atragi membrii, dar in nude... e ok... sunt f platitori... si mie mi-a plakut... poti face si 200 din nude (spun din experienta) la 5 ore de stat... akum nu mai stau pe el, pt k mi s-a strikat celalat calculator si nu am avut timp de el...
va pup si bafta la $$$

MARKUS scrie:blueblue777 scrie:Nice try. Nu exista un reprezentant pe Romania cum te numesti tu. Eu am facut conturi mai demult direct la ei. ca sa nu mai zic ca unul dintre cele mai mari studio-uri romanesti e Floyd, si managerul are alt ID. Insa am vorbit direct cu ei la tel. si mi-au spus ca nu exista un reprezentant, doar sunt foarte selectivi. problema cu acest site e ca are un soft care nu-ti permite sa lucrezi si pe alte situri. in moment in care il deschizi se inchide orice alta fereastra de net. Destepti baietii, ce sa zic..dar nu prea mi-a convenit
exista un reprezentant pe romania .El se numeste Cezar si este din iasi.
Înapoi la Lista site-uri Adult Video Chat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori