• Forum dedicat începătorilor
    Orice întrebare legată de activitatea de video chat, oricât de simplă, puerilă, repetată de n ori pe forum în trecut, iși are locul în această categorie. Nu trebuie să uităm că absolut toți dintre noi am avut un punct de plecare, am fost începători. Deasemenea, este categoria unde vom muta topicurile care sunt banale din alte categorii. Cei care din diverse motive nu vor sa ajute începătorii sunt rugați să ignore această categorie. Orice răspuns dat în silă, în sarcasm etc. va fi penalizat de mine sau Moderatori.
    47 Subiecte
    273 Mesaje
    Ultimul mesaj Re: Vreau sa devin model masc…
    de anabeauty37 Vezi ultimul mesaj
  • Studiouri cu forma de LEGALITATE si verificate
    In aceasta categorie vom lista elita Studiourilor din Romania si Republica Moldova, toate studiourile listate trec printr-un proces de verificare care implica dovada legalitatii si a angarii modelelor cu carte de munca si/sau contracte de colaborare.
    50 Subiecte
    114 Mesaje
    Ultimul mesaj Queen Empier
    de raduanaa902 Vezi ultimul mesaj
  • Servicii conexe video chat
    Această categorie este destinată firmelor și persoanelor fizice care oferă diverse servicii sau produse care au legătură mai mult sau mai puțin cu activitatea de videochat. Câteva exemple: servicii foto și video, web design, promovare, cursuri diverse, magazine online cu lenjerie, jucării sexuale etc.
    15 Subiecte
    31 Mesaje
    Ultimul mesaj Re: 💰 Vrei să faci bani frumo…
    de LuckyGirl Vezi ultimul mesaj
  • Oferte - Cereri de munca si Colaborari
    Aceasta categorie este destinata studiourilor care vor sa prezinte oferta de angajare pentru modele, firmelor sau persoanelor fizice pentru diverse colaborari si modelelor care vor sa lucreze intr-un studio sau cauta un anumit tip de colaborare. Va rog cititi regulamentul categoriei inainte de a publica oferta.
    485 Subiecte
    2010 Mesaje
    Ultimul mesaj Suport/Admin Modele Independe…
    de T0Pstudio Vezi ultimul mesaj
  • VANZARI - CUMPARARI - DIVERSE
    Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
    832 Subiecte
    2388 Mesaje
    Ultimul mesaj VideochatRomania.ro - Domain …
    de SpearHead Vezi ultimul mesaj
  • Bine ați venit pe Live Chat-ul forumului Adult Video Chat. Pentru a putea participa la discuții trebuie să vă înregistrați/autentificați pe forum!
No one is chatting
  •  Informaţie