Despre

Despre siteul Adultvideochat.ro

Adult Video Chat iși propune sa iți prezinte realitatea despre această activitate. O realitate vazută din perspectiva celor care lucrează efectiv în acest domeniu, fie ca model independent, model angajat, sau proprietar/manager/admin de studio.

Echipa Adultvideochat.ro NU deține studiouri de video chat, NU angajăm modele, NU oferim momentan servicii contra cost pentru Modele sau Studiouri, totul este GRATUIT pe forum. Rolul acestui site este unic: Informarea cât mai obiectiva a societații, asupra activității de video chat adult și non-adult din Romania și Republica Moldova.

Acest site se adresează următoarelor categorii de persoane:

  • Persoanelor cu varsta de minim 18 ani;
  • Celor care vor sa afle mai multe informatii despre activitatea de Video Chat Adult si Non-Adult;
  • Oamenilor cu mintea deschisa dispusi sa incerce o activitate cu caracter adult (dar si non-adult);
  • Modelelor si studiourilor care sunt la inceput de drum in acest domeniu si vor sa se perfectioneze;
  • Persoanelor in cautare de noi oportunitati (modele cu experienta, studiouri, webmasteri)

Cuvantul Adminului

Se spune ca informatia de calitate in acest domeniu este greu de obtinut. Incerc prin acest site, sa usurez cat mai mult posibil, accesul la aceasta informatie. Deasemenea, multumesc tuturor utilizatorilor forumului care au o contributie de nepretuit in dezvoltarea acestui site. Tin sa multumesc deasemenea tuturor celor care plecand de la informatiile din acest website, au avansat si la randul lor au creeat siteuri de informare asupra acestei activitati.

Tin sa precizez in special pentru vizitatorii noi, ca Forumul adultvideochat fiind un forum public, contine o gama larga de utilizatori si informatii. Va atrag atentia ca informatia existenta in forum este extrem de variata. Exista atat informatie de calitate cat si infomatie care va poate pune pe un drum gresit. In principiu dumneavoastra trebuie sa adunati aceste informatii, sa le procesati, sa extrageti apoi lucrurile pozitive si sa lasati deoparte tot ce este negativ sau dubios. Daca cititi cu atentie subiectele care va intereseaza, este greu de crezut ca nu veti reusi sa luati o decizie corecta. Deasemenea pentru mai multa siguranta, in momentul cand va hotarati sa faceti un pas mai departe, este bine sa intrebati si parerea altor utilizatori. Cu siguranta vor exista persoane dispuse sa impartaseasca din experienta lor.

Lucruri care te vor ajuta sa folosesti forumul cat mai eficient

  • Inainte de publica subiecte noi, sau inainte sa raspundeti la subiectele existente, va rog sa cititi cu foarte mare atentie Regulamentul Forumului Adult Video Chat.
  • Siteul cat si forumul are optiune de cautare (search), va rog sa folositi aceasta optiune, pentru a va asigura ca subiectul care vreti sa il publicati nu s-a discutat deja.
  • Incadrati mesajul intr-o categorie care sa se potriveasca cat mai bine cu subiectul acestuia. Subiectul mesajului trebuie sa exprime cat mai bine continutul;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *